Projecten Broedplaats Oogst

broedplaats oogst

de lichtbus

Een omgetoverde bus die dient als een interactieve muziek-lichtinstallatie. Hier is je volgende halte voor een unieke ervaring!
Muziek, samengevoegd met live lichtkunst en…STOP! Zoek de knoppen en ontdek hoe je zelf kunt bijdragen aan deze complete licht – muziekervaring. 

Foto: TriMotion

De Lichtbus-2 - TriMotion

broedplaats oogst

the blackbox wired

In The Blackbox zit een mysterie verscholen. In wat lijkt op een lege zeecontainer, zit een wereld van digitale kunst, verhalen en ervaringen.

The Blackbox is dé plek voor digitale kunstenaars. Op dit moment exposeert kunstenares Miriam Riefel met haar installatie ‘Wires’. Kom binnen en creëer, ervaar en ontdekt een interactieve onderdompeling van licht, geluid en sfeer.

Foto: TriMotion

broedplaats oogst

creatieve terminal

Dawn of a New World pakt je bij de hand en voert je mee uit het nihilisme van het dagelijks leven. Door elektronische dansmuziek te verbinden met atmosferisch en filmische elementen creëert Dawn of a New World een dynamische en melodische ervaring.

Speeltijden: 19.30 en 21 uur

Live at Sickhouse

broedplaats oogst

transformator

Vroeger werden transformators gebruikt om elektriciteit om te zetten, nu maakt deze installatie een comeback in het Trafogebouw op Oogst! Deze vaste installatie laat door middel van lichtkunst zien wat de functie van dit interessante apparaat was.